THE ART AND SECRETS OF ESPRESSO
AND MORE


Η τέχνη του εσπρέσο είναι στο κέντρο της λειτουργίας μας από το 1882: η παράδοση, η εμπειρία, η αφοσίωση είναι οι ακρογωνιαίοι λίθοι της Caffè Vergnano.

Μέσα από την Ακαδημία Vergnano στοχεύουμε να μοιραστούμε όλες τις διαδικασίες για τη δημιουργία του τέλειου εσπρέσο και καπουτσίνο. Κάθε φορά. Από την επιλογή των καλύτερων πράσινων κόκκων, μέχρι το παραδοσιακό, αργό ψήσιμο για κάθε ξεχωριστή ποικιλία προέλευσης και τον ποιοτικό έλεγχο από τη συλλογή μέχρι τη συσκευασία.

 

Καλώς ήρθατε στην ακαδημία Vergnano.

Carolina Vergnano

Τα Σεμινάρια της Ακαδημίας

Τα Σεμινάρια της Ακαδημίας
Τα σεμινάριά μας απευθύνονται σε όλους όσους θέλουν να διευρύνουν τις γνώσεις τους γύρω από τον κόσμο του καφέ και σε όσους επιθυμούν να γίνουν εξαιρετικοί επαγγελματίες baristas.
Ανακαλύψτε περισσότερα σχετικά με τα εκπαιδευτικά σεμινάρια της Ελληνικής Ακαδημίας Vergnano.

Η Ακαδημία στον κόσμο

Ανακαλύψτε τις εγκαταστάσεις της Ακαδημίας Vergnano παγκοσμίως.

ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ SCA COFFEE DIPLOMA

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ SCA PREMIER TRAINING CAMPUS ΤΗΣ ΙΤΑΛΙΑΣ
Είμαστε περήφανοι που η Ακαδημία Vergnano στην Santena είναι η πρώτη στην Ιταλία που λαμβάνει την πιστοποίηση SCA PREMIER TRAINING CAMPUS για τα σεμινάρια Barista Skills, Brewing and Roasting που αποτελούν μέρος του διπλώματος πιστοποίησης SCA.

Στην Ακαδημία Vergnano Ελλάδος πολύ σύντομα θα μπορείτε να δίνετε εξετάσεις για το ΔΙΠΛΩΜΑ των παρακάτω μαθημάτων του SCA COFFEE DIPLOMA SYSTEM.

INTRODUCTION TO COFFEE

Αυτό είναι το ιδανικό σεμινάριο για όλους όσους κάνουν τα πρώτα βήματα στον κόσμο του καφέ ως επαγγελματίες ή για όσους απλά ενδιαφέρονται να ανακαλύψουν περισσότερα για το συναρπαστικό αυτό ρόφημα.

BARISTA SKILLS

Απευθύνεται σε όλους όσους θέλουν να αποκτήσουν τα απαραίτητα προσόντα για να ρυθμίσουν τον μύλο του καφέ, να ετοιμάσουν εσπρέσο και αφρόγαλα σωστά για τον τέλειο καπουτσίνο.

ROASTING

Το σεμινάριο αυτό θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε τη διαδικασία του ψησίματος, πώς γίνεται και πώς να ελέγχετε το γευστικό προφίλ του καφέ, από το πιο ελαφρύ μέχρι το πιο σκούρο καβούρδισμα.

BREWING

Το σεμινάριο αυτό εξετάζει διάφορες μεθόδους προετοιμασίας του καφέ, μεταξύ των οποίων οι Chemex, Siphon, Clever και French Press.