ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΚΚΟ ΚΑΦΕ ΣΤΗΝ ΚΑΨΟΥΛΑ

ΜΙΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Οι καλύτερες ποικιλίες, που ψήνονται, αναμιγνύονται και αλέθονται με μαεστρία έτσι ώστε να εγγυώνται τον καλύτερο Ιταλικό εσπρέσο στο φλιτζάνι.

ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΩΝ ΚΑΛΥΤΕΡΩΝ ΚΟΚΚΩΝ ΚΑΦΕ

Για πάνω από 130 χρόνια, η Caffè Vergnano επιλέγει τους καλύτερους κόκκους καφέ από τις χώρες παραγωγής και εκτελεί αυστηρούς ελέγχους ποιότητας.

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΙ
ΑΡΓΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΨΗΣΙΜΟ

Κάθε ποικιλία καφέ ψήνεται αργά σε κύκλους των 12-15 λεπτών για να αποκτήσουμε το μέγιστο άρωμα του κάθε κόκκου καφέ.

ΤΕΛΕΙΑ ΑΛΕΣΗ ΚΑΙ ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ
ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΕΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ
ΣΥΜΒΑΤΕΣ ΜΕ ΜΗΧΑΝΕΣ NESPRESSO®*
ΚΑΙ ΜΕ ΜΗΧΑΝΕΣ TRÈ ΚΑΙ TRÈ MINI
Η ΓΚΑΜΑ
ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΟΛΑ ΤΑ BLENDS
Η ΓΚΑΜΑ